Logo Jeroen Leten goud

Binnenschilderwerken

Muren, plafonds, vloeren & trappen schilderen

Geef uw interieur een ware make-over

Van een enkele muur tot een gehele verdieping schilderen of behangen, Jeroen Leten weet er wel raad mee. Wij beheersen diverse klassieke en gespecialiseerde schildertechnieken. Daarmee werken we muren, plafonds, vloeren, aanrechten en trappen naadloos af. Voor we van start gaan, dekken we uw vloeren en meubilair keurig af.

Uw binnenschilderwerk laten opfrissen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

De look van natuursteen, in talloze tinten verkrijgbaar

Meester in StucDeco

Qua gespecialiseerde schildertechnieken hebben we in het bijzonder het watervaste StucDeco van Stoopen & Meeûs in de vingers. De stucpasta lijkt op smeerbare natuursteen en is zowel water- als krasvast. Stuc op zich wordt al eeuwenlang gebruikt en past bij heel wat interieurstijlen

Welke tint u ook in gedachten heeft, het kleurenpalet van StucDeco varieert van lichte zandtinten tot warme en donkere kleuren. Zelfs geheel witte of zwarte muren zijn mogelijk.

We kunnen de stucpasta op allerlei droge ondergronden aanbrengen, waaronder (betonnen) muren, tegels, mdf en houtwerk. In vochtige ruimtes zoals badkamers plaatsen we vooraf een waterkerende laag.

Klassiek papierbehang, reliëfbehang & fotobehang

In combinatie met behangwerken

Al dan niet in combinatie met schilderwerken kunnen wij uw muren behangen. Of u nu een accentmuur wil creëren of een volledige ruimte wil laten behangen, geen project is ons te complex. Wij zetten talrijke papiertypes in zoals klassiek papierbehang, relïefbehang, fotobehang en magneetbehang

Oneffenheden en barsten in uw muren werken we eerst weg met een laag plamuursel van Dalapro. Daarna schuren we het oppervlak en brengen we vliesbehang aan. Die laag kunnen we vervolgens nog overschilderen.